Ervaringen

Evelien
Lees verder
Kim weet letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek te leggen. Zij heeft in korte tijd veel voor mij betekent door bewustzijn te creëren op dieper liggende problematiek.
Ischa
Lees verder
Ik heb de ademsessie bij Kim als intens ervaren. Kim weet een veilige setting te creëren waardoor ik me over kon geven aan het proces. Daarin geeft Kim duidelijke instructies en kan ze het proces goed begeleiden. Het was een hele mooie sessie waarna ik naar huis ging met inzichten over mijzelf en mijn proces. De adem is een heel krachtig instrument die Kim goed weet in te zetten. Het heeft veel in beweging gebracht.
Nicolette
Lees verder
"Ik sta bewuster in het leven door voeding en levensstijl aan te passen. Voetreflex heeft mij hiertoe aangezet."
Charlotte
Lees verder
"Dankzij voetreflex slaap ik beter."
Renate
Lees verder
"Een behandeling bij Kim is echt een cadeau aan jezelf"
Josine
Lees verder
"Kim straalt veel rust uit."
Mariëtte
Lees verder
"Ik had tijdens mijn tenniswedstrijd voor het eerst sinds lange tijd geen last van mijn achillespezen!! En dat na 1 behandeling. Weg met de fysio, hoera voor de voetreflextherapie."
Niek
Lees verder
Kim is deskundig, heeft ruime ervaring, straalt rust uit, weet de juiste vragen te stellen en de behandeling daar op af te stemmen en geeft goede tips mee. Zeker zou ik ook een kuur aanraden van een aantal weken achter elkaar en daarna de therapie te blijven volgen voor “onderhoud” van het welzijn van je lichaam.
Vorige
Volgende