Huisje, boompje, beestje…..

Ben je al zwanger? Willen jullie geen kinderen? Waarom drink je geen alcohol?
Allemaal vragen die je zomaar gesteld worden. Mensen staan er niet altijd bij stil dat het krijgen van een kindje soms niet vanzelf gaat.

Nadat wij getrouwd waren, waren ook bij ons deze vragen niet van de lucht. Wij waren zo’n stel waarbij het niet zomaar vanzelf ging. Wat een ellende, wat een rotvragen, wat een onbeschofte starende ogen uitkijkend of er misschien een buikje te zien is. Inmiddels zijn wij gezegend met 3 prachtige kinderen. De weg er naar toe was echter erg hobbelig, en heeft veel tranen gekost.

Zit jij ook in zo’n zelfde uitzichtloze situatie? Neem dan eens contact met me op.
Voetreflexzone therapie kan jullie helpen. Wanneer het niet lukt om zwanger te worden geeft dit ongemerkt veel stress. En stress heeft een grote invloed op de vruchtbaarheid. Voetreflex biedt ontspanning.

Voetreflex zorgt voor een betere doorbloeding in de organen, waardoor deze beter in staat zijn juist te functioneren. Daarnaast brengt het de hormonen weer in balans. Naast het behandelen van jullie beide, bekijk ik ook jullie leefstijl. Misschien is er door middel van een kleine aanpassing nog wat winst te behalen.